Αφαίρεση AcryGel®

Η αφαίρεση του AcryGel από ένα επαγγελματία, γίνεται με τροχό και φρεζάκι καρβιδίου ή κεραμικό. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τροχό, μπορούμε να κάνουμε αφαίρεση AcryGel με ασετόν και λίμα αλλά δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως βασική μέθοδος αφαίρεσης.

Το AcryGel είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό και για αυτό η αφαίρεσή του γίνεται δυσκολότερα από το ημιμόνιμο ή άλλα υλικά με σύντομη διάρκεια.

Αφαίρεση με Τροχό και Φρεζάκια

Carbide Nail Bit / Φρεζάκι καρβιδίου για αφαίρεση ημιμόνιμου και τεχνητών

Για να κάνουμε αφαίρεση AcryGel με τροχό, ξεκινάμε με ένα φρεζάκι καρβιδίου, προκειμένου να αφαιρέσουμε τη μεγαλύτερη ποσότητα του acrygel. Το καρβίδιο επειδή είναι σκληρό μέταλλο δεν φθείρεται εύκολα και αφαιρεί μεγαλύτερη ποσότητα υλικού, πιο γρήγορα.

Πλησιάζοντας στο φυσικό νύχι, αλλάζουμε σε κεραμικό φρεζάκι, προκειμένου να κάνουμε πιο ήπια αφαίρεση, να μη καίει στο πελάτη και να είναι πιο φιλικό ως προς την επιφάνεια του νυχιού.

Στο τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίμα ή και λίγο ασετόν για τυγχόν υπολείμματα.

Αφαίρεση AcryGel με Λίμα και Ασετόν

Η αφαίρεση AcryGel με λίμα και ασετόν δεν ενδείκνυται ως τρόπος αφαίρεσης, αλλά ως μέθοδος ανάγκης, εάν δεν έχετε πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα περιποίησης ή τεχνίτρια άκρων.

Το ασετόν θα πρέπει να είναι καθαρό ασετόν (99%) και όχι από το super market που είναι αραιωμένο. Εάν δεν είναι καθαρό, μη το δοκιμάσετε καθόλου.

Αρχικά γδάρτε το υλικό με τη λίμα ή το pusher. Κάντε μεγάλες γραμμές αν είναι εφικτό και βάλτε τα δάχτυλα μέσα στο ασετόν ή τυλίξτε το με βαμβάκι και αλουμινόχαρτο.

Αφήστε 5 λεπτά (όχι παραπάνω) και δοκιμάστε να βγάλετε λίγη από την πάνω στρώση με το pusher. Επαναλάβετε με το ασετόν και τέλος βγάλτε τα τελευταία υπολείμματα με λίμα.


Διαβάστε επίσης εδώ, την εφαρμογή AcryGel, καθώς και τα συνηθέστερα λάθη που γίνονται κατά την εφαρμογή του. Για να αγοράσετε το AcryGel® πατήστε εδώ καθώς και για τα acrygel set που είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα με αυτό το υπέροχο υλικό!