Πληροφορίες για Εκπαιδευτές

Η εταιρεία μας, υποστηρίζει τους εκπαιδευτές που θέλουν να παρέχουν σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους σπουδαστές τους, εφόσον πληρούν κάποια βασικά κριτήρια, προκειμένου να εξασφαλισθεί το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και η σωστή κατάρτηση των σπουδαστών, είτε πρόκειται για ολοκληρωμένο τμήμα, σεμινάριο acrygel ή on-line εκπαίδευση!

Για αυτό το λόγο, γίνονται χορηγίες σε σχολές και παρέχουμε επιδοτούμενα προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αποκλειστικά για χρήση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σεμινάριο Acrygel με πιστοποίηση!

Σεμινάριο Acrygel με πιστοποίηση από το αυθεντικό AcryGel.

Τα σεμινάρια που γίνονται με την έγκριση και πιστοποίηση της εταιρείας μας έχουν το δικαίωμα χρήσης του ονόματος AcryGel και του σήματος αυθεντικότητας (®), και μπορούν να ονομάζονται Σεμινάριο AcryGel. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει έγκριση, παρακαλούμε σημειώστε ότι απαγορεύεται η χρήση του ονόματος AcryGel και των ομόηχών του. Κάθε χρήση σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς άδεια, αποτελεί παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων της εταιρείας, που έχουν κατοχυρωθεί από το υπουργείο οικονομίας.

Εάν είστε εκπαιδευτής και χρειάζεστε πληροφορίες, θα χαρούμε να σας δείξουμε το AcryGel, να λύσουμε τις απορίες σας και να σας κάνουμε επίσημο πιστοποιημένο εκπαιδευτή, του αυθεντικού AcryGel®

Σκοπός μας, σε καμία περίπτωση, δεν είναι να εμποδίσουμε την εκπαίδευση και τη γνώση. Αντιθέτως, θέλουμε να πιστοποιούμε τη σωστή εκπαίδευση και να γίνεται με προϋποθέσεις που δε θίγουν τα πνευματικά δικαιώματα και αποσκοπούν στη σωστή και ολοκληρωμένη κατάρτηση των σπουδαστών.