Τι κάνω λάθος;

Εάν το επαγγελματικό acrygel ® δεν σας κρατάει, ξεκολλάει ή δε πολυμερίζεται σωστά, το πιο πιθανό είναι να έχετε κάνει κάποιο από τα παρακάτω, συνηθέστερα λάθη.

Τι κάνω λάθος;

Χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό acrygel μαζί με το επαγγελματικό ALX Primer χωρίς οξέα, που δε καταστρέφει τα νύχια και δε προκαλεί αλλεργίες
  1. Δεν έχετε πάρει AcryGel. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι το πιο συχνό λάθος. Κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα “τύπου AcryGel”, με παραπλήσια ονόματα ή ακόμη και πλαστά προϊόντα. Το Αυθεντικό AcryGel® είναι μόνο το ALX AcryGel και δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς.
  2. Δε βάλατε primer ή βάλατε κάποιο άλλο υλικό, άλλης εταιρείας. Αν και το AcryGel είναι συμβατό υλικό, αρκετές εταιρείες κυκλοφορούν προϊόντα που λένε ότι είναι primer αλλά δεν είναι. Για να είστε σίγουρη, χρησιμοποιήστε το ALX Primer, και μη χρησιμοποιήσετε άλλα προϊόντα που υπόσχονται καλύτερη συγκόληση όπως bond κλπ.
  3. Δεν αφήσατε το primer να στεγνώσει. Θέλει οπωσδήποτε 4-5 λεπτά, διότι δεν περιέχει οξέα και στεγνώνει φυσικά. Μην το ακουμπήσετε για να δείτε αν στέγνωσε και μη το βάζετε σε αέρα. Απλά περιμένετε 5 λεπτά.
  4. Δε βάλατε βάση ημιμόνιμου ή Rubber Base πριν το acrygel ή δε το πολυμερίσατε αρκετά.
  5. Βάλατε υπερβολικά πολύ οινόπνευμα. Το οινόπνευμα το χρησιμοποιούμε για να μη κολλάει το υλικό πάνω στο πινέλο, βρέχοντάς το και σκουπίζοντάς το ελαφρά πριν την εφαρμογή. Δεν βάζουμε οινόπνευμα επάνω στο νύχι ούτε χρησιμεύει για την εφαρμογή. Το οινόπνευμα αποτρέπει τη συγκόλληση του acrygel για αυτό και το βάζουμε στο πινέλο, για να μη κολλάει επάνω του.
  6. Βάλατε υπερβολικά πολύ υλικό και δε το προλυμερίσατε αρκετά. Δοκιμάστε να διπλασιάσετε το χρόνο πολυμερισμού. Ορισμένα χρώματα (πχ μαύρο) και ανάλογα τη ποσότητα που θα βάλετε, μπορεί να θέλουν περισσότερο χρόνο πολυμερισμού.

Επαγγελματικό AcryGel και Υποστήριξη

Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας. Το επαγγελματικό AcryGel έχει και επαγγελματική υποστήριξη και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας, να καλέσετε στο 211.8.50.60.70 ή να μιλήσετε μαζί μας στο live chat.