Η Εταιρεία

Το AcryGel® είναι ένα προϊόν της ALX Cosmetics, το νέο δυναμικό brand επαγγελματικών καλλυντικών για τεχνίτριες άκρων. Τα ALX Cosmetics είναι υψηλής ποιότητας καλλυντικά που απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ALX Cosmetics - Η εταιρεία

Τα ALX Cosmetics κυκλοφορούν για περισσότερα από 10 χρόνια, και η γκάμα των προϊόντων διευρύνεται διαρκώς και σταθερά. Το AcryGel ® είναι ένα από τα καινοτόμα προϊόντα που κατασκεύασε η ALX Cosmetics για την Ευρωπαϊκή αλλά κυρίως Ελληνική αγορά.

Η οικογένεια της ALX Cosmetics μεγαλώνει με αργά και σταθερά βήματα, καθώς όλα τα καλλυντικά μας πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά, περνούν από διεξοδικούς ποιοτικούς και δερματολογικούς ελέγχους. Η παραγωγή τους και οι έλεγχοι γίνονται με τα αυστηρότερα κριτήρια που ορίζει ο FDA, ο ΕΟΦ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα ALX Cosmetics και το AcryGel® είναι μέλος του ομίλου Alex Make Me Pretty και αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Ανάπτυξη Ομορφιάς.

Ανάπτυξη Ομορφιάς ΣΥΝΠΕ
Δ. Πλακεντίας 51, Αθήνα 11523
Τηλ: 211.8.50.60.70
ΑΦΜ: 997170313
ΓΕΜΗ: 141992401000

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταπώληση, δείτε τη σελίδα χονδρικής AcryGel. Εάν είστε εκπαιδευτικός και θέλετε να διοργανώσετε κάποιο σεμινάριο, επισκεφθείτε τη σελίδα για εκπαιδευτές εδώ. Για οτιδήποτε άλλο, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.