Αυθεντικό AcryGel ®

Μη χρησιμοποιείτε απομιμήσεις και μη εγκριμένα σεμινάρια, αφού δεν χρησιμοποιούν AcryGel®, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το Αυθεντικό AcryGel είναι προϊόν της ALX Cosmetics.

Το AcryGel ® είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν της ALX Cosmetics, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Δεν είναι κατηγορία προϊόντων, αλλά ένα συγκεκριμένο προϊόν και αποτελεί το μοναδικό αυθεντικό AcryGel στην Ελλάδα.

Είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα αποκλειστικά και μόνο της ALX Cosmetics, για όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι καμία άλλη εταιρεία δε μπορεί να κυκλοφορεί καλλυντικό προϊόν (κλάση 3) ή σεμινάριο και εκπαιδευτική διαδικασία (κλάση 41) με αυτή την ονομασία στην Ελληνική επικράτεια χωρίς προηγούμενη άδεια από την εταιρεία.

Αυτό σημαίνει επίσης, πως η παρακολούθηση σεμιναρίου που δεν είναι πιστοποιημένο από την ALX Cosmetics, όχι μόνο δεν σας εξασφαλίζει έγκυρο τίτλο εκπαίδευσης, αλλά αντιθέτως απαγορεύεται η κατοχή και χρήση του αποδεικτικού συμμετοχής ή του τίτλου σεμιναρίου καθώς και η ανάρτησή του στο χώρο σας.

Προσοχή στις απομιμήσεις!

Εμπιστευτείτε μόνο το αυθεντικό AcryGel ® που δεν έχει καμία σχέση με τις απομιμήσεις!

Το ίδιο ισχύει για παρεμφερή και παρόμοια ονόματα, όπως acrylgel, acry gel ή άλλες ομόηχες ονομασίες που επίσης απαγορεύονται σύμφωνα με το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας 4481/2017 και 2121/1993.

Για την επιβεβαίωση της πατρότητας του σήματος, που έχει εγκριθεί από το υπουργείο οικονομίας, υποδομών, ναυτιλίας και τουρισμού, μπορείτε να δείτε τα παρακάτω αποδεικτικά στην ευρωπαϊκή βάση εμπορικών σημάτων: